Ik Enzo

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Nicole Schildkamp. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse kapsalons, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in januari 2012 met mijn eigen kapsalon begonnen.

Ik werk met vooruitstrevende merken zoals ELEVEN, Scottish en Eugene Perma. Hoogstaande producten die mij ondersteunen om goede kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Verder volg ik zelf daarnaast ook nog trainingen, workshops, demo's en bezoek ik beurzen. Zodoende blijf ik ten alle tijden UP TO DATE!

Ik specialiseer mij als Kapper/Kapster/Barbier en Hairstyliste voornamelijk bij Dames in het knippen en Kleuren en bij de Heren wordt in 2018 naast het knippen ook het scheren weer opgepakt. Door professioneel en met passie met het kappersvak bezig te zijn, heb ik vanaf 2018 ook het keurmerk kappers voor de ZZPer mogen ontvangen.

Vernieuwend, professionaliteit, ontspanning, kwaliteit en gezelligheid zijn de steekwoorden die bij mij en Kapsels Enzo passen! Mocht dit u allemaal aanspreken dan zou ik u graag willen verwelkomen in mijn kapsalon.

Met vriendelijke groeten,

Nicole
uw kapper/kapster/hairstyliste en Barbier