Ik Enzo

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Nicole Schildkamp. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse kapsalons, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in januari 2012 met mijn eigen kapsalon begonnen.

Ik werk met vooruitstrevende merken zoals ELEVEN, Scottish, Eugene Perma en Rodolphe & Co. Hoogstaande producten die mij ondersteunen om goede kwaliteit te leveren.

Ik volg daarnaast trainingen, workshops, demo's en bezoek ik beurzen. Zodoende blijf ik ten alle tijden UP TO DATE!

Ik specialiseer mij als Kapper/Kapster/Barbier en Hairstyliste voornamelijk bij de DAMES in het knippen en kleuren en bij de HEREN wordt naast het knippen ook het scheren weer opgepakt.

In 2019 ben ik met de kapperscursus begonnen van Huid en Haar. Door dit met het goed gevolg af te leggen ben ik nu ook aangesloten bij De Haarvriendelijke kapper. Dit betekend dat je voor een persoonlijk advies over jouw haar- en/of hoofdhuid probleem bij mij terecht kunt.

Door professioneel en met veel passie met het kappersvak bezig te zijn, heb ik vanaf 2018/2019 en nu ook 2020 het KEURMERK KAPPERS voor de ZZPer mogen ontvangen.

Vernieuwend, professionaliteit, ontspanning, kwaliteit en gezelligheid zijn de steekwoorden die bij mij en Kapsels Enzo passen! Mocht dit u allemaal aanspreken dan zou ik u graag willen verwelkomen in mijn kapsalon.

Met vriendelijke groeten,

Nicole
uw kapper/kapster/hairstyliste en Barbier